Джерело: Пиво блог

Продовж грудня 2007 року в ключових супермаркетах міст західної України пиво “Львівське” запрошує скуштувати гарячий “Портер”.

Кожного дня з четверга по неділю, в 20 супермаркетах, мешканці 8 міст західної України зможуть насолодитися справжнім гарячим “Львівським Портером” та взяти участь у цікавій промо-акції. Шанувальники бурштинового напою можуть дегустувати гарячий різдвяний напій, а також при покупці улюбленого пива “Львівське” отримати святкові подарунки.

За умовами промо-акції при купівлі трьох пляшок “Львівське Преміум” споживач отримує в подарунок 1 пляшку пива “Львівське Портер” та мішечок із спеціями, для приготування гарячого напою. При купівлі п’яти пляшок “Львівське Преміум” споживач отримує на вибір: теплий шарф або рукавички “Львівське”.

“Львівське” пиво вже традиційно сприймається як безпосередній учасник та організатор найбільш цікавих і творчих акцій. А щоб свята були більш вдалим та теплим, львівські пивовари пригощають гарячим “Львівським Портером”. Цілющі властивості, духмяний аромат і смак гарячого “Львівського” Портеру – традиційний атрибут зимових свят, що піднімає настрій та смакує по особливому!