Не знаю, з ким ці підрівні роботи були узгоджені, але ми не були поставлені до відома, - заявив керівник прес-центру ГУ МНСУ у Львівській області Павло Василенко, коментуючи вибух будинку, що стався, 21 березня, у Львові на вул. Шевченка на території колишнього ВАТ «Львівський мехсклозавод».

За словами Павла Василенка, через вибух будинку «на ноги було піднято всі аварійні комунальні служби, міліцію, прокуратуру, кілька підрозділів МНС у Львівській області, а також була залучена служба медицини катастроф».

Довідка

21 березня, о 15.00 згідно з дозволом та експертизою проекту вибухових робіт, які видало Територіальне управління Держгірпромнагляду у Львівській області, ТзОВ «Лагран» на території Львівського мехсклозаводу (вул. Шевченка) провело запланований підрив промислової будівлі з виробничою метою. Про це сьогодні, 21 лютого, ЗІК повідомила прес-служба Територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області.

Як йдеться у повідомленні із посиланням на директора ТзОВ «Лагран» Ростислава Зробка, усі підривні роботи відбулися у визначених і передбачених нормативами межах. Жодної загрози людям не було і немає. «Повідомлення певних посадових осіб про непередбачувані руйнації, поранення і, тим більше, жертви, не відповідають дійсності», – наголосив Ростислав Зробок.