Хостел “LeoCity” є досить новим хостелом у Львові, який заслуговує на Вашу увагу в першу чергу якістю. LeoCity пропонує 2, 8, та 10 місні кімнати, сніданки, Wi-Fi підключення, організацію екскурсійних турів по Львову та Львівських замках, крім того організацію розваг для молоді (пейнтбол, дискотеки, басейн, сауна, виїзди на природу)
Хостел знаходиться в центрі міста, по вулиці названої в честь Марії Конопницької, польської письмениці. Після довгої подорожі дозвольте собі розслабитись в дусі старого міста, з його чарівними вузькими вуличками, надзвичайною архітектурою та унікальними традиціями. Почніть свій відпочинок з «LeoCity»!
В декількох хвилинах знаходиться відомий Оперний театр, пам’ятник Т.Шевченко, площа Ринок та Ратуша, де перед вами відкривається вид всього міста, та багато інших цікавих місць, музеї, парки, театри, магазини, бари. Поряд знаходиться найбільший молодіжний розважальний центр Сан Ремо, McDonalds, піцерія «Піраміда» та суші “Каппо Ін”.
Ціни на одну людину:
Двомісний, з двоспальним ліжком: €17 (€16*)
8-ми місний: €14 (€13*)
10-ти місний: €12 (€11*)
* - ціни для власників картки Hostelling Internationa
Як доїхати:З аеропотрту на маршрутному таксі №95 до проспекта Свободи (в центрі міста). На проспекті Свободи пересядьте на маршрутне таксі №20. Попердьте водія зупинити на вулиці Зелена, біля комплекса Сан Ремо. Перейдіть на протилежну сторону вулиці Зелена. Перший дім на куті зправа початок вулиці Конопницкої 15.З залізничного вокзалу на маршрутному таксі №29 до вулиці Зелена. Попердьте водія зупинити на вулиці Зелена, біля комплекса Сан Ремо. Перейдіть на протилежну сторону вулиці Зелена. Перший дім на куті зправа початок вулиці Конопницкої 15.З автовокзала маршрутному таксі №71 до вулиці Зелена. Попердьте водія зупинити на вулиці Зелена, біля комплекса Сан Ремо. Перейдіть на протилежну сторону вулиці Зелена. Перший дім на куті зправа початок вулиці Конопницкої 15.
Телефон: 093-9489326 032-2760713Адреса: вул. М.Конопницкої 15/7, 3 поверх. Код 7 (спікерфон) hostel.leocity@gmail.com