Джерело: Щоденний Львів

В понеділок 29 грудня об 11.00 год. на площі Ринок відбудеться презентація першого в Україні «чудо-поїзда» для гостей та мешканців міста.

Як повідомив координатор проекту Лев Підлісецький, «чудо-поїзд» - транспортний засіб на колесах, розрахований на перевезення до 56 осіб, що складається з локомотива-тягача та двох вагонів з прозорим скляним дахом. Таких поїздів буде два: один для регулярних екскурсійних рейсів, другий для індивідуальних замовлень.

«Така послуга існує у кожному туристичному центрі Європи і світу. В Україні це буде вперше і саме в нашому місті», - додав Лев Підлісецький.

Перший туристичний поїзд буде їздити центральною частиною міста, згідно з чітким графіком і в ньому кожен пасажир зможе отримати якісну екскурсію на кількох мовах через навушники або у гучномовці.

Маршрут «Чудо-поїзда» буде таким: Площа Ринок, Вул. Пекарська - Мечнікова (Личаківський цвинтар), Вул. Винниченка (біля архіву), Проспект Свободи (біля пам’ятника Шевченку), Пл. Св. Юра (церква Св. Юра), Площа Двірцева (Залізничний вокзал). Час руху «Чудо поїзда» - до 1 год. 30хв