Джерело: Щоденний Львів

Львів визнано одним з майбутніх центрів IT–індустрії. Поряд з 30-ма іншими містами світу Львів увійшов до переліку найбільш перспективних міст в світі для розвитку аутсорсингу в галузі IT-індустрії. Про це йдеться в дослідження провідної консалтингової компанії KPMG, – повідомляє finchannel.com.

Як повідомляє finchannel.com, в той час як провідні центри з аутсорсингу, такі як Шанхай та Бангалор, перенасичуються, нові центри мають шанс захопити велику частку послуг в галузі IT-аутсорсингу.

«Корпорації мусять знати, на які міста їм орієнтуватись у подальшому. Є багато місць в світі, які є здатними запропонувати відповідні аутсорсингові послуги. Однак, є тонкі нюанси, які стосуються навиків робочої сили, нішових спеціалізацій та стимулювання з боку органів влади. Саме ці аспекти дозволили нам виокремити ці 31 міста як зірки майбутнього», – повідомив голова групи IT-консультантів компанії KPMG Едж Зарелла під час щорічного форуму з питань аутсорсингу бізнес-послуг NASSCOM, який відбувся минулого тижня в Індії.

«Потреба в розвитку нових, ефективніших з точки зору затрат аутсорсингових напрямів виникла внаслідок економічних подій останніх кількох місяців. Компанії намагаються зменшити затрати як на довготермінових, так і короткотермінових проектах. Наше дослідження має на меті показати переваги різних міст», – повідомив Едж Зарелла.

До решти міст, які найшвидше розвиваються як центри IT-аутсорсінгу, дослідження зарахувало 10 міст в Північній та Південній Америці (Буенос-Айрес, Кампінас, Курітіба, Калгарі, Куеретаро, Боіс, Індіанаполіс), 10 міст в азійсько-тихоокеанському регіоні (Брісбен, Чанша, Ганчжоу, Ахмадабад, Джайкур, Нагпур, Пенанг, Давао, Ілойло, Хо-Ші-Мін) та 11 міст в регіоні Європи, Близького Сходу та Африки (Софія, Загреб, Каїр, Порт Луіс, Белфаст, Гданськ, Клуй-Напока, Ростов-на-Дону, Белград, Туніс та Львів).