Вчора була здійснена споба відвідати львівські кнайпи.

Спочатку зайшли в Кумпель - народу тьма. Сісти нмеа де. Далі був заклад - Гасова лампа - повний аналог з людьми. Далі - Лівий берег, думаєте потрапили? Звісно, що ні. І пошуки продовжувались. На вулиці фурманській - Паб "Архів". Ура. Є місце.

Але цікавий паб. Вибір пива аж 5 видів - stella artois, чернігівське біле і світле, hoegaarden, leffe. І маю підозру, що вони вже всі на одному заводі лиються:). музичне оформлення - канал мюзік бокс. Хіба це може така музика бути в пабі. Бе. Додам, що цей паб зроблений тими ж людьми, що і сусідній узбецький ресторанчик Бухара. Відповідно і підхід.

Ну і на сам кінець, захотіли кави. Пішли в пошуки. Біда закладів, що всі працюють до 22:00. А вже буда 21.15. Але ніхто не здавав і ми таки потрапили, вважаю найкраще місце, кав'ярня "Світ кави". принцип обслуговування - там аля бістро. Але. Працюють до 23:00 у вихідні. Ввечері фактично нема народу іспокій і затишок там. Кава там найсмачніша. Ціни напевно середні і тршки вище. Музика - суперово підібрана. І ще, вже майже зроблений другий повех, тому місця станев пітори рази більше. Всім раджу там пити каву. Поряд є їхній магазинчик де можна придбати і додомукави.