Офіційний сайт Студмістечка Національного університету "Львівська політехніка" покликаний надати інформацію абітурієнтам, студентам нашого університету та будь-яким іншим закікавленим особам про Студмістечко, механізм поселення.

Також можна переглянути фотографії всіх гуртожитків, перечитати та засвоїти правила внутрішнього розпорядку та дуже багато іншої корисної та цікавої інформації. На головній сторінці сайту завжди оновлюються новини, події, які відбуваються в Студмістечку.

Запрошуємо відвідати Гостьову книгу, де можна залишити свої побажання, переконання, поради по вдосконаленню сайту та життя в Студентському містечку!

Один з найкращих і найавторитетніших вузів Європи – “Львівська політехніка” поряд з вирішенням таких питань, як підготовка висококласних спеціалістів із 90 спеціальностей, забезпечує на 100 відсотків всіх іногородніх студентів житлом. Студентське містечко є окремим структурним підрозділом “Львівської політехніки” і керується у своїй діяльності чинними законодавчими актами України, типовим положенням про студентський гуртожиток навчального закладу Міністерства освіти та науки України, Статутом “Львівської політехніки” та Положенням про Студмістечко.

Студентське містечко об’єднує комплекс гуртожитків, призначених для мешкання студентів, студентських сімей, аспірантів, слухачів підготовчих відділень, абітурієнтів і студентів інших підрозділів університету, та житлових будинків, що є на балансі університету. Вільні місця в гуртожитках можуть використовуватись для створення кімнат для приїжджих чи поселення співробітників та інших осіб у встановленому Положенням порядку.

12 студентських гуртожитків являють собою житлово-побутовий комплекс, де більш як 7 тис. студентів проживають, відпочивають. В студентському містечку функціонує 3 спортивні майданчики, бібліотека, 3 спортивних зали, створені умови для обслуговування студентів (студентський магазин, перукарні), на протязі найближчого часу функціонуватиме інтернет-кафе. Кількість бібліотек, магазинів і майстерень збільшиться. Керівництво університету прикладає чимало зусиль для покращення умов проживання студентів – отже умови покращуватимуться і студентам житиметься краще – це факт!

Нижні гуртожитки

Нижні гуртожитки

(вул. Лукаша, Бой-Желінського, Відкрита, Карпінця)

Верхні  гуртожитки

Верхні гуртожитки

(вул. Лазаренка)