Джерело: AUTOFANS

26 травня 2009 року, у вівторок, о 18:00 на стадіоні "Україна" відбудеться остання гра львівських "Карпат" у сезоні 2008/2009 Прем'єр-Ліги України. І знову на львів'ян очікує свято під назвою "дербі"!

Цього травневого дня в гості до львівських "КАРПАТ" завітає ФК "Львів". Пам'ятаю, один мій вінницький знайомий якось сказав мені: "Добре вам, львів'янам. Маєте дві команди у Прем'єр-Лізі!" А я йому: "Чому - дві? Хто ж другий після "Карпат"? Мій колєга спробував натякнути на ФК, який носить ім'я столиці Галичини, та я йому відповів: "У Львові немає такої команди!.."

Останнім часом з "Карпатами" діється щось не те... Чи то гра не йде, чи то гравці перегоріли після феєричного весняного старту, а може треба їхати знімати вроки... Та одне можна сказати напевно: без традиційної підтримки автофанів "КАРПАТИ" не залишаться. Не зважаючи ні на що цього дня "зелено-білі" автівки знову закликатимуть львів'ян та гостей древнього княжого міста прийти на стадуон і підтримати нашу рідну команду.

Розглянувши всі пропозиції та зваживши на робочий день, ми вирішили дещо скоротити час на підготовку та проведення автопробігу. Саме з цієї причини було вибране і нове місце збору - майданчик біля АЗС наприкінці проспекту В'ячеслава Чорновола, де поворот на вулицю Тунельну. Час збору - 15:00. Помиті машини, укомплектовані екіпажі, чепурна атрибутика і гарний настрій - необхідний комплект автофанівця.

Після узгодження схеми руху і обов'язкового водійського інструктажу о 15:30 зелено-біла колона вирушить у напрямку тренувальної бази ФК "КАРПАТИ" для зустічі та подальшого супроводження клубного автобуса з командою вулицями древнього міста.

Фінішна крапка нашого заходу - паркінг навпроти головного входу на стадіон "Україна".