Джерело: lvivstory.com

З 29 по 31 травня 2009 року в місті Львові пройде четвертий Всеукраїнський ІТ-фестиваль DE:CODED^09. Організаторами фестивалю є студенти Національного університету "Львівська політехніка", представники не прибуткової і не політичної міжнародної організації BEST (Board of European Students of Technology – рада студентів технічних вузів Європи).

DE:CODED – це грандіозний 72-ох годинний Фестиваль комп'ютерного мистецтва і інформаційних технологій. На фестивалі Вас чекають сплески емоцій, адреналін, незабутні враження, нові знання і досвід, цікаві особистості і багато іншого. Це створює ідеальну атмосферу для спілкування і зародження нових ідей і проектів.

Головна ідея та цілі фестивалю

Створити платформу для спілкування програмістів, дизайнерів, творців комп'ютерної музики і відео, фахівців комп'ютерної інженерії, де вони зможуть обмінюватися досвідом, думками, ідеями, презентувати свої проекти, роботи, брати участь у семінарах, майстер-класах і online-конференціях, конкурсах, ігрових баталіях, а також в захоплюючій денній і нічній розважальній програмі. У перебігу фестивалю проводитиметься конкурсна програма із змаганнями професійного і розважального характеру.
Професійна конкурсна програма включає змагання з програмування, комп'ютерної графіки, фото-, відео-обробки і багато що іншого. Фестиваль дає прекрасну можливість визначити найкращих в ІТ-сфері.

Розважальна програма нікого не залишить байдужим. Вона включає веселі, захоплюючі конкурси, музичний супровід львівськими DJ-мі, трансляції подій з головного залу і безліч інших розваг, які принесуть безмежну кількість позитивних емоцій і вражень.

Унікальність DE:CODED^09

Цього року на відвідувачів і учасників чекає незабутня Шоу-програма. Впродовж трьох діб надається унікальна можливість довідатись і побачити що таке DEMO-СЦЕНА, битва роботів, моддінг і тюнинг комп'ютерів і безліч захоплюючих сюрпризів.
На фестивалі проводитимуться унікальні і цікаві виставки : креш-тест комп'ютерів, мікроконтроллери, кібер-кімната і виставка роботів.

На DE:CODED^09 запрошуються студенти інших міст України і студенти Європейських Вузів, де представлена організація BEST.

Цього року фестиваль проходить за сприяння Львівської міської ради та Колегії та профкому студентів та аспірантів Національного університету «Львівська політехніка». Партнерами фестивалю є ВД «СофтПресс», ВД «ІТС», ВД «Ad-World», Журнал «СТЕНА», Журнал «ПиКад», Журнал «Шпиль», ВД «МедиаСолюшнс».

Детальніше - www.decoded.org.ua