Молодіжна благочинна спільнота Львова: "

Отримав сьогодні листа від Христини Павлик, котра є співорганізатором даної спільноти, котра ще зовсім не є відома широкому загалу, не розкручена, навіть сайту справжнього в них нема. Але вірюю, що все ще зміниться і мені подобаєтсья їхня діяльність і задум. Тому вирішив пропіарити їхню акцію в себе в блозі.

ЗБІР ОСІННЬО-ЗИМОВОГО ОДЯГУ ДЛЯ ДІТЕЙ З СИРОТИНЦІВ ТА БЕЗПРИТУЛЬНИХ ЛЬВОВА.

У кожного з нас та у наших батьків, сестричок, братиків є осінньо-зимовий одяг та взуття, які ми вже не носимо або які стали немодними чи замаленькими тощо;)). Замість ці речі долежуватимуть в шафах хтозна-як довго, пропонуємо Вам подарувати їх безпритульним та дітям з сиротинців!

ЯК ЦЕ ЗРОБИТИ?

3 ПРОСТИХ КРОКИ!:

1. Провести ревізію осінньо-зимового гардеробу на предмет виявлення старих немодних замаленьких речей (одяг взуття шапки шарфи рукавички тощо).

2. Спакувати ці речі в пакунок та підписати «жіноче чоловіче + вказати розмір».

3. Принести пакунок за адресою: просп. Т.Шевченка, 28 (біля пам’ятника М.Грушевському), 3-й поверх, праве крило [понеділок-п'ятниця з 10 до 18 год, краще попередньо зателефонувати].

Збір одягу триватиме до п’ятниці, 9 жовтня!

В суботу-неділю, 10-11 жовтня ми відвеземо зібраний одяг (залежно від розмірів) до Соціального центру для безпритульних «Оселя» та до одного з сиротинців Львова.

Контактна інформація:
Роман +38 063 757 25 85
Макс +38 093 039 93 92
lvivcharitycommunity@googlegroups.com

Про спільноту:

Бачення: Ми самі можемо зробити світ навколо нас кращим якщо будемо небайдужими до оточуючих.

Мета: Об’єднання зусиль небайдужої прогресивної молоді Львова для надання допомоги та підтримки потребуючим.

Гасло: Хочеш змінити світ? - Почни з себе. Хочеш змінити себе? - Почни допомагати іншим.

Завдання: Організація благочинних проектів для тих, кому ми можемо допомогти, доклавши трохи небайдужості і зусиль – діти у сиротинцях, діти з неблагополучних родин, безпритульні тощо.

Більше інформації на сайті “Молодіжна благочинна спільнота Львова

"