Львівські депутати мають свій сайт: "Сьогодні секретар Львівської міської ради Володимир Квурт під час прес-конференції презентував новостворений Інтернет-ресурс депутатського корпусу, де висвітлюватиметься уся діяльність міських обранців – www.lvivrada.gov.ua.

За словами Володимира Квурта, завдяки цьому сайту можна буде отримати інформацію про діяльність депутата, депутатської комісії ті рішення, які приймаються у стінах Львівської міської ради.

«На нашому сайті буде відслідковуватися історія запитів та заяв кожного із депутатів. Також його кроки, пропозиції, тобто усе, чим займається депутата. Таким чином
ми вирішили продемонструвати, що діяльність ЛМР є прогнозована та системна», -зауважує Володимир Квурт.

Сайт поділяється на «головну сторінку», де висвітлюється основна інформація про міську раду. У цьому розділі також можна ознайомитися із анонсами подій, почитати інтерв’ю чи точку зору конкретного депутата та ін.

Сторінка «Міська рада», де міститься основна інформація про ЛМР, її склад, секретаріат ради. Також тут можна ознайомитися із містами-партнерами Львова.

У розділі «Засідання» користувачі сайту можуть ознайомитися з інформацією про роботу пленарних засідань. Розділ депутати містить всю інформацію про міських обранців. Зокрема там розміщено їхні біографії, запити та ін. У розділі «Фракції» можна знайти усю інформацію про фракції ЛМР, склад та контакти.

«Секретаріат ради» знайомить з роботою відповідного управління та його відділами. Останній розділ присвячений «львів’янину», де користувачі можуть отримати інформацію про депутатську допомогу, проходження процедур та громадські слухання."