Блог про Львів - це велика книга, котра схожа на роман. Її історична частина хоч і велика, але за певний період пізнається повністю. Що тоді писати? Про негатив нема бажання згадувати. Лише світлі моменти є цікавими особисто для мене. Тому і пропагую тут лише добрі чи пізнавальні новини. Ставати суто афішою цей блог не буде, хоча може і навіть були періоди такі. Оголошення тут будуть і надалі але лише вибрані, найцікавіші, а чітко взнати про всі події Львова можна на сторінках путівник подій у місті - .

Персональні думки різних людей - це головна ідея блога. Тому хочу запросити кожного до участі, опишіть те, що ви думаєте по Львів, поділіться із світом. Першою ластівкою подання думок був пост від 13 жовтня, проте формат там дуже коротки, хоча постійно діючий.

В соціальних мережах тепер не дублюються пости, там буде лише вибране чи щось дуже важливе. Але кожен може писати в соціалках будь-що від себе, це не заборонено.

Чи буде жити ця сторінка? Все залежить від вашої підтримки і ініціативи. До речі, Ви може проголосувати за цей щоденник на UAWebstar-2009 та на BUBA09. Дякую.