”Поезія – це завжди неповторність…"   Кожен, хто пише звичайні тексти, пробував їх заримувати. Не тому, що лаври Петрарки чи Костенко не давали спокою. Поезія – особливий стан душі. А тим більше закоханої. А весна – не найгірший час для кохання. А Львів та LvivTwEvent цьому сприяють. І тому організатори LvivTwEvent повідомляють про перший в Україні конкурс Твіршів.
Про конкурс
На участь у конкурсі приймаються виключно Твірші. Твірші – римовані рядки про те, що хвилює кожного.
Але у Твіршів  на LvivTwEvent є певні обмеження. Твіттер не дозволяє писати текст більший аніж 140 знаків. Окрім того на наш конкурс Твіршів  приймаються  лише ті, котрі написані на тему Твіттеру, Твітюків (твіплів, твіттерян, тві) та властиво LvivTwEvent .
Твірші, надіслані на конкурс, будуть розміщені на сторінці конкурсу Львівські Твірші.
Переможців визначатиме спеціальне журі. Твори переможців будуть прочитані під час 4-ї зустрічі LvivTwEvent 10 квітня у Львові. Призами стануть, звичайно ж, книги.
Крім того, учасники які подали роботи на конкурс, отримають можливість на запрошення Гловного управління у справах туризму, сім’ї молоді та спорту Тернопільської ОДА  відвідати Дністровський каньйон. Переможця оберуть самі учасники LvivTwEvent
Умови участі
Роботи на конкурс приймаються з 26 березня по 09 квітня 2010р.
- Мати написаний текст у Твіттері ;
- Текст має бути українською мовою
- Іноземці можуть писати своєю рідною, але тоді мають надіслати
підрядник.
- Офіційні хештеги конкурсу #LvivTwEvent та #werstwi
Чекаємо на Ваші Твірші, а вас чекають нагороди!