Вітаю всіх шанувальників Львова на сторінках Мого Львова. Як Вам вже відомо з нашого твіттера, тут відкритий майданчик для розміщення постів, статей, досліджень, дайджестів про Львів. Проте, якщо ваш запис сподобається рекламодавцю і він захоче розмістити в ньому рекламне посилання - постовий лінк - ви отримаєте більшу частину ціни за розміщення цього посилання. Відразу хочу зазначити, що це буде більше ніж 50/50, значно більше, фактично основна частина вартості віддається Вам. Про це ми домовимось при персональному листуванні, нагадаю, наша електронна скринька blog@mylviv.in.ua. Всі кошти зароблені таким чином кошти підуть на розвиток даного блога.
Сподіваюся така пропозиція буде цікавою для Вас і справедливою. Наразі я розміщую самостійно цікаві статті, котрі знаходжу в інтернеті, проте завжди зберігається посилання на джерело, як в назві запису, так і в його тілі. Ви завжди можете знайти місце оригінального допису. Як показує практика, з часом багато ресурсів просто щезає, а в Моєму Львові записи залишаються. Маю надію, що цей блог буде існувати ще багато років і стане великою збіркою оригінальної і цікавої інформації.
Якщо у Вас є пропозиції, зауваження, побажання - пишіть на blog@mylviv.in.ua. Все буде прочитано і враховано. Буду радий новим знайомствам і конструктивній критиці. Дякую.
постові: Недорого купити книги. Недорогий книжковий магазин в Києві. Придбати книгу через інтернет.