У центрі Львова пройде акція "Вишита Україна": "27 жовтня пластуни Львова розкладуть 16 двометрових конструкцій з натягнутими банерами із зображеннями людей в традиційних українських строях. В обличчях персонажів прорізані отвори, щоб будь-хто зміг сфотографуватись на згадку у вишиванці будь-якого етнографічного регіону.
Мета проекту "Вишита України" – ознайомити громадськість з українським традиційними строями різних етнографічних груп, познайомити з красою та різноманіттям українських народних традицій та культурою різних регіонів нашої держави.
В ілюстраціях використані фото із зображеннями вишиванок 14 етнографічних регіонів України кінця 19 ст., надані видавництвом «Балтія-Друк», а ще 2 стенди представляють однострій сучасного пластуна і пластунки. Всі ілюстрації підписані інформацією про те, з якої області походить вишиванка. 
Як зазначила виконавчий директор Пласту Ольга Сінкевич: «Ми сподіваємось долучити до проекту якнайбільше людей у всіх куточках України, щоб показати їм їхню історію через вишиванку, адже вона об’єднує всіх українців».
Проект «Вишита Україна» є Всеукраїнською акцією. Банери мандрують містами України, в яких є осередки Пласту. 
Початок акції – о 14.00 біля Львівської міської ради."