Щасливі володарі домашнього нету можуть сміливо не зважати на цей допис. А от тим, хто подібно до мене, змушений тинятися містом в пошуках омріяного вай-фаю, він буде корисним.
Отже, де в нас можна спокійно полазити в світовому павутинні безкоштовно (вартість кави чи канапок не беремо до уваги)?
Спершу "здаю" свої адреси: це Старі Мури на вул. Сербській біля Майстерні шоколаду та Лівий берег в Опері (справа, якщо стояти спиною до фонтана). Мури - то мій безумовний фаворит। Інтернет тут чудовий, є завжди, кава - відмінна (від 12 грн. за френчпрес), затишно, грає джаз.
Також вай-фай є в Мапі та Криївці। Однак в останній зазвичай гамірно та людно, а на першу я кількоразово чула нарікання за якість зв'язку.
Звісно, є також Макдональдси - сиди-нехочу. Але особисто мій ноут відмовляється під"єднуватися до їх мережі. Пише про якісь загадкові кукіс... втім, мені й в Мурах непогано.))
Для любителів італійської кухні вільний доступ до Інтернету пропонує ресторанчик на 8-у поверсі Опера-Пасаж, До речі, по буднях в них непогані пропозиції щодо бізнес-ланчів та кави з тістечками.

З чужих слів долучаю до свого списку Gloria Jeans Кафе в готелі Жорж і готель Дністер.
 
У нагоді нас стане й Гугл:
http://wifi-zone.lviv.ua/
http://mapia.ua/ua/lviv/wi-fi

Це поки все, чим я можу поділитися. Хто знає більше - не соромимося - дописуємо в коментарях. Питання наразі досить актуальне.