"Львів - перлина Європи, чи "Пластик-сіті"?": "
Львівська обласна організація "Українського товариства охорони пам'яток історії та культури" оголошує студентський конкурс плакатів та есе про проблеми збереження пам'яток Львова "Львів - перлина Європи, чи "Пластик-сіті"?"

Plakat_done copy copy
Давно вже не таємниця, що старий ЛЬВІВ повільно, але невпинно руйнується. Багато людей зробили свій внесок як у його життя, так і руйнацію: хтось його збудував, хтось підтримує, хтось руйнує, хтось любить його, а комусь байдуже. А що ТИ зробив, і де ТВОЄ місце? Невже тебе не турбує, що падають будинки, нищаться парки, руйнують скульптури? Невже наш сучасний Львів - лише цвинтар добрих намірів і перспектив, колос із позолоченої пластмаси? Стань голосом Міста! Витягни його із прірви між ностальгією та ігноруванням! Відчуй проблеми свого міста, поділись своїми відчуттями. Вклади частину своєї праці, думки, серця у збереження і відновлення свого Львова! Не будь байдужим до міста, в якому ТИ живеш і вчишся.
Закликаємо активно висловити свою позицію щодо ЛЬВОВА: пензлем чи словом. Ми сподіваємося прочитати й побачити у студентських роботах ЛЬВІВ: яким він був, а яким міг би бути і яким хотілося б його запам'ятати, про біль і надії нашого міста, його проблеми та красу одночасно.

УМОВИ КОНКУРСУ
Плакати А2 формату, виконані у будь-якій техніці (+ бажана електронна копія); есе, об'ємом до двох друкованих сторінок А4 (12-тим кеглем з одинарним пропуском) чекаємо до 15 лютого 2011 року.
Приносити плакати та надсилати есе просимо за адресою: Львів, вул. Коперніка 40А, ЛОО Українське товариство охорони пам'яток історії та культури (щодня з 11 год до 16 год) з позначкою "На конкурс студентів", а також електронною поштою: loo.ukrtopik@gmail.com. Разом із конкурсними роботами просимо подавати: прізвище та ім'я, вік, ВНЗ (факультет, група), поштову адресу та телефон.
Переможців конкурсу чекають цікаві нагороди, а на кожного учасника - приємний сюрприз!
Додаткову інформацію про Конкурс можна отримати за вказаними телефонами: 2975852, 0936595432, 0982515351, 0934506107, 0672808494
Організатор: ЛОО Українське товариство охорони пам'яток історії та культури Співорганізатори: Студентське братство Львівщини, БФ "Збереження історико-архітектурної спадщини Львова"
Актуальна інформація на офіційному блозі конкурсу: lviv-konkurs.livejournal.com
"