Уважні читачі цього блога вже помітили ряд змін, що стались на  майданчику. До речі, про них я пишу у власному твіттері блога. Але, оскільки твіттер не дає можливість все чітко відслідкувати, сьогодні до Вашої уваги, пост з консолідованою інформацією. 
Що ж в нас новенького? Частина віджетів бокової панелі було просто знищено, вони не потрібні. Деякі лінки, посилання на представництва в соціальних ресурсах отримали образ кнопочок-іконок. Так гарніше і, що найголовніше, зручніше і не губиться серед іншої інформації.
Архів всіх записів тепер подано у вигляді дерева, котре можна розгорнути, тож є більш наглядна інформація. Окремо виділено інформацію з найбільш переглянутими, а отже і найбільш цікавими записами блога "Львів - перлина Україна". А перед переліком всіх міток (тегів) організовано пошук, що також дозволить більш якісно шукати потрібну інформацію. Але оскільки мітки є досить інформативними, систематизованими за роками - пошук може так і не згодитись, вибір лише за вами.
Відразу хочу запитати про один цікавий віджет, а саме про віджет погоди, чи він взагалі для Вас є потрібним? Заглядаєте до нього?
В "футері" (підвалі) блога забрано всі тексти і симетрично розміщено лише кнопки лічильників, кнопки каталогів, QR код та кнопки RSS потоку блога і коментарів.
Але найцікавіше, це те, що сайт отримав статичні сторінки. Це дозволило донести чітко інформацію про сам блог, про друзів, про замовлення реклами в блозі і про те як зв’язатись з його автором, тобто мною :).
Тепер все стало на свої місця і нічого не губиться. 
Проте це лише початок змін, що чекають на цей сайт. Згодом буде більше і цікавіше:)
Дякую за аргументовані відповіді і побажання. І найбільше подяка за рекомендацію блога вашим друзям.

З повагою, Тарас Амброз.

постові: Хочешь быть первым? Рекламное интернет-агентство RedRocket. Создание сайта, поисковый маркетинг, контекстная реклама, медийка, SERM и т.д.