У Львові відкриють годинник зворотного відліку до Євро-2012: "5-8 червня у Львові пройдуть святкування «Рік до Євро-2012». З цього приводу у місті відбудуться чимало цікавих подій різного характеру, зокрема на площі перед Театром опери та балету ім. С.Крушельницької урочисто відкриють годинник зворотного відліку, що буде показувати час, що залишився до початку чемпіонату.

Про це 27 травня повідомив менеджер з організації подій Львівського комунального підприємства «Агенція з підготовки м.Львова до Євро-2012» Маркіян Микитка.
За його словами, наймасштабніші події відбудуться 8 червня, зокрема встановлення годинника зворотного відліку, також на площі перед Оперним театром (на території, де у 2012 році розташується фан-зона) відбудеться велике спортивне свято, яке місто проведе спільно з компанією «Кока-Кола». У межах святкування відбудуться спортивні змагання, будуть ігрові майданчики, проведуть вікторини. «До цього святкування відновлять клумбу з квітковим логотипом до Євро-2012», - зазначив Маркіян Микитка.
Як розповіла провідний менеджер ЛКП «Агенція з підготовки м.Львова до Євро-2012» Людмила Дунець, 5-6 червня у Львові перебуватиме делегація журналістів з європейських країн."