постові: Как выбрать фильм? Где найти хорошую рецензию? Кино дневник — одна из крупнейших баз информации о киноиндустрии на русском языке.



http://arthouse.lviv.ua, http://mytvorchi.blogspot.com, http://artpalace.org.ua

«Я ТАКОЖ»
21 ТРАВНЯ
Львівський палац мистецтв, вул. Коперника, 17, цоколь
Сеанс: 19:00
ВХІД ВІЛЬНИЙ
Телефон для довідки 093 44 99 791
Фільм не рекомендований для перегляду особам, яким не виповнилось 18 років!
2009/ Іспанія/ романтична комедія / 103 хв.
Режисери: Антоніо Нахарро, Альваро Пастор
Продюсер: Хуліо Медем
У ролях: Лола Дуеньяс, Пабло Пінеда, Ізабель Гарсія Лорка, Антоніо Нахарро
  •  Міжнародний кінофестиваль в Сан Себастьяні - Головні призи за найкращі жіночу та чоловічу ролі
  • Премія "Гойя" за кращу жіночу роль - Лолі Дуеньяс
  • Приз глядацьких симпатій на Міжнародному кінофестивалі в Роттердамі
  • Санденс 2010 - номінація на Гран-прі в категорії "Драматичний фільм" (Програма "Світ кіно")
Історія кохання Даніеля і Лаури. Даніелю 34 роки і в нього синдром Дауна. Це не заважає йому володіти приголомшливо тонким почуттям гумору, самоіронії, бути випускником вищого навчального закладу, захоплюватися картинами Босха, відмінно розбираючись в живописі, вчити іноземні мови, займати відповідальну посаду і закохуватися в жінок з іншим набором хромосом.
ПАБЛО Пінеда
Історія Пабло Пінеда відома як приклад однієї з найбільш успішних історій розвитку людини з синдромом Дауна. Пабло був першим учнем з синдромом Дауна, який пішов у звичайну школу, першим в Європі, який здобув вищу освіту. Зараз вивчає психологію освіти, працюючи одночасно в муніципалітеті Малаги, Іспанія.
"Великий недолік суспільства - нездатність сприймати інобуття. Те, що незрозуміло, суспільство ділить на групи і наклеює ярлики:"гомосексуали", "іммігранти" і навіть "жінки". Багато хто не знає, як з цими "іншими" потрібно поводитися.
Про синдром Дауна мені розповів учитель. Мені було приблизно 7 років, коли він пояснив мені генетику синдрому Дауна. У тому віці ямайже нічого не зрозумів і задав тільки два питання. Я запитав його: "Я дурний?" Він відповів: "Ні". "Чи можу я ходити в школу з моїми друзями?" Він сказав: "Без проблем". Все інше мені було байдуже".
**"Тиждень творчості людей з особливими потребами у Львові" http://mytvorchi.blogspot.com - це ініціатива, яка об’єднає різноманітні заходи, присвячені творчості людей з особливими потребами, які будуть проведені протягом одного тижня різними організаціями незалежно від їх статусу (державні, недержавні, ініціативні групи).
З якою метою?
Через організацію цього заходу ми хочемо сприяти розвитку творчості людей з особливими потребами та методу творчої реабілітації у Львові, об’єднуючи зусилля профільних організацій та їх підтримку у проведенні соціо-культурних та навчальних заходів. Люди з особливими потребами не завжди можуть бути успішними підприємцями, науковцями, громадськими діячами, лікарями та багато ким іншим через свої фізичні, психічні та інтелектуальні обмеження, однак творчість – це середовище, яке відкриває для нас справжню людину, не зважаючи на її неповносправність.
Запрошуємо фахівців, зацікавлених осіб на заходи Тижня!
ПРО ІНШИЙ ФІЛЬМ «НЕВИДИМИЙ ГРОМАДЯНИН МІСТА», ЯКИЙ ДЕМОНСТРУЄТЬСЯ В РАМКАХ ІІ Тижня творчості людей з особливими потребами «Ми творчі, а ви?», ЧИТАЙТЕ НА САЙТІ http://arthouse.lviv.ua