Що львів´яни шукають про Львів в інтернеті: "

Здебільшого коли ми щось хочемо знайти про своє місто чи в своєму місті в інтернеті ми до нашого запиту дописуємо назву міста. Цей принцип використав Яндекс в своєму дослідженні пошукових запитів в містах України.

Що львів´яни шукають про Львів в інтернеті

За даними дослідження, користувачі зі Львова та області додають Львів (Львов) у 2,8% пошукових запитів — це більше 3,5 тисячі запитів щодня (понад 96% запитів від користувачів з самого Львова).

Топ 20 таких запитів для Львова виглядатиме ось так:

1
погода у львовi
2
карта львова
3
робота у львовi
4
погода львiв
5
ваш магазин газета объявлений львов
6
карпати львiв офіційний сайт
7
погода львов
8
погода во львове
9
кiнопалац у львовi
10
авто у львовi
11
нерухомiсть у львовi
12
ваш магазин у львовi
13
керамiчна плитка львiв
14
дпа у львівській областi
15
львiвська залiзниця
16
работа во львове
17
землетрус у львовi
18
ашан львiв
19
погода у львовi на 10 днiв
20
погода во львове на неделю

Найбільше цікавляться погодою у Львові, шукають роботу у Львові, та хочуть подивитися на карти Львова. Всі ці три записи також є топовими і для всіх інших українських міст по яким проводилося дослідження.

Суто львівськими є запити про футбольний клуб «Карпати», газету «Ваш магазин», Кiнопалац, податкову та львівську залізницю. Правда не можу зрозуміти хто шукав про землетрус у Львові :).

Стосовно інших українських міст, а саме Дніпропетровська, Донецька, Києва, Одеси, Севастополя, Сімферополя та Харкова то дані по них можна подивитися на спеціальній сторінці http://company.yandex.ru/facts/cities/. Хочеться також зазначити що у всіх українських містах крім Дніпропетровська в двадцятку запитів з назвою міста входить запит про футбольний клуб міста

"