27 серпня у Львів відбудеться шоста зустріч користувачів twitter.com з усієї України. Тематика цьогорічної зустрічі - кіно, тому назва зустрічі «TwiKino».

Зареєструйся на  #lvivtwevent
Зустріч триватиме впродовж всього дня і розділена на дві частини. Перша - це міні-баркемп, що проходитиме в конференц-залі Reikartz Дворжец Львів. Друга - розважальна частина, котра відбуватиметься в MIXX Party Club & Restaurant.
Ще до початку зустрічі для всіх прихильників організовано ряд конкурсів. Це тематичний кіноконкурс, де всі бажаючі, можуть згуртуватись в команди і зняти рімейки всім відомих українських фільмів («Пропала грамота», «Вавілон ХХ», «Вій», «Тіні забутих предків» та «Залізна сотня»). Це конкурс красунь-твіттерянок - «міс #lvivtwevent».
Серед подарунків в день самої зустрічі - це виступи відомих твіттерян і інтернет-спеціалістів, це тематична екскурсія, це виступи колективів («Алоізій Карамболь», «Фіолет», «Рура», «Хмародери»), це виступ команди КВК («Єталон»), а ще ряд різних конкурсів і цікавих моментів з шалено запальним ведучим і звичайно, що буде багато кіно.

І все це абсолютно безкоштовно, необхідно лише зареєструватись, одягнути тематичний костюм (кіногероя, а можна і мультяшного але чи впізнають вас?:)) і прийти на LvivTwEvent «TwiKino».

Всі деталі знайдете на офіційному сайті львівських зустрічей користувачів twitter.com - lviv.twevent.org.ua.