На вечірній Львів впав сніг. Лапатий і рясний. Це вже не вперше цього року він падав, проте зараз вже є відчуття зими. Хоча зараз лише останній місяць осені але навколо от-от вибухнуть Різдв’яно-Новорічні настрої. Можливо це лише відчуття, а можливо так є насправді. Це кожен вирішує для себе сам.
В великій метушні, ми, ті хто живе в місті Лева, пропускаємо повз себе великий спокій Львова. Маємо такий парадокс. Рух в спокої. 
Сніг має повернути більшість львів’ян та і гостей міста до посиленого сприйняття наближення свята. Аромати кави повинні відчуватись гостріше, енергія кав’ярень почне притягувати більше, а розмови за столиками будуть теплими і ніжними. 
Настає період зимового шарму Львова. Щоб його відчути, треба приїхати на вихідні чи навіть на цілий тиждень і блукати вуличками, де знаходити цікаві каварні і відкривати в них щось нове для себе.
постові: Зимова погода, холод, вітер виводять на перший план для жінок те, що зветься косметика для лица. І правильно, треба захищатись від непогоди. А попиваючи гарну каву можете підібрати в інтернеті будь що, що вас цікавить, навіть дизайн квартир Киев буде доступним.