Ресторан-кондитерська „Вероніка” впродовж багатьох років славиться вибагливістю кулінарних традицій та кондитерськими солодощами, смак яких знають далеко закордоном. Сюди приходять насолодитися затишною атмосферою та скуштувати каву й солодощі – фірмовий продукт знаменитої кав'ярні. Днями кондитерська „Вероніка” зробила ще один крок у популяризації традицій споживання львівської кави і солодощів, здобувши міжнародне визнання на виставці „ITB Berlin” у Німеччині. 
Виставка „ITB Berlin” вважається провідним шоу, яке представляє туристичну галузь у світі. Цьогоріч у виставці взяли участь 10644 учасники з різних країн світу, тоді як загальна кількість відвідувачів склала 172132 особи. Тому, участь ресторану „Вероніка” є почесним знаком уваги європейської бізнес-спільноти до Львова та його ресторанних і культурних традицій, що стало своєрідною промоцією Львова на шляху до проведення „Євро-2012”. 

- Ресторан-кондитерська „Вероніка” взяла участь у міжнародній виставці в Німеччині у Берліні на запрошення Львівської міської ради, - розповідає Андрій Іонов, власник кав'ярні та ресторатор. - „Вероніці” випала честь представляти Львів та його традиції і культуру на такому, не побоюсь сказати, поважному заході. Власне, світ туризму та індустрія подорожей стали основною темою виставки, де був представлений і львівський стенд. У виставці також взяли участь інші українські міста, які прийматимуть „Євро-2012”. Зараз, після фінішу заходу, ! можу з гордістю сказати, що львів'яни показали себе достойно. Презентація Львова відбулася у форматі кондитерського показу, організованого кав'ярнею „Вероніка”. 
Андрій Іонов підкреслює: участь у подібних міжнародних заходах дозволяє залучити туристів та запросити вболівальників футбольної гри приїхати влітку 2012 року до Львова. Складовою презентації львівської культури були саме кулінарні таланти, які продемонстрували кондитери „Вероніки”. Адже туристи, які мають на меті відвідати Львів, також потребують якісного сервісу. Тому, гастрономічні принади відіграють неабияку роль у представленні львівського шарму на міжнародному рівні. У львів'ян, які стали учасниками виставки, була особлива ! місія - зробити промоцію Львова у Європі та залучити туристів. „Власне, чим можна привабити та заінтригувати туриста завітати до Львова? – зауважує Андрій Іонов. - Серед основних локальних приваб - архітектура, природа, краса центральної частини міста. Проте, кава та кондитерські солодощі зі Львова посідають чільне місце серед туристичних уподобань та спонукають відвідати місто, а також дозволяє підтримувати інтерес туристів до Львова”. 
Відомий львівський ресторатор каже, що відвідувачі виставки у Німеччині оцінили презентацію Львова та самої „Вероніки” позитивно і привітно: „Німці відреагували дуже схвально. Для них „Вероніка” стала уособленням Львова, прямою його асоціацією. На виставці учасники зі Львова презентували ще й елемент львівської гостиності – це те, що вирізняє галичан, та й загалом українців з-поміж інших націй. Суттєвим фактором є медіаприсутність львівської кондитерської на місцевих телеканалах Німеччини. На німецькому телебаченні кожних декілька годин демонстрували ролик „Вероніки”. За весь період перебування у Німеччині ми налагодили цінні знайомства, які можуть бути корисними для подальшого просування Львова у Європі. Було багато ЗМІ, як українських телеканалів, так і міжнародних, що збільшує обізнаність людей про Львів та його традиції”. 
Участь львівського ресторанного закладу у міжнародній туристичній виставці може стати додатковим чинником для збільшення туристичного потоку до Львова. За словами Андрія Іонова, власника „Вероніки”, який щойно повернувся з Німеччини, цьому передують вагомі підстави. „Реакція європейців на усе львівське - позитивний сигнал для туроператорів. Під час виставки ми частували гостей кондитерськими солодощами, на що ті реагували надзвичайно позитивно. Нашу кондитерську колекцію визнали однією з найкращих, незважаючи на те, що на виставці було презентовано інші європейські країни, такі, як Франція, Італія, які теж не пасуть задніх у вишуканості та елегантності. Сьогодні можна з впевненістю сказати, що Львів претендує на здобуття статусу кондитерської столиці, де важко не відзначити заслугу кав'ярні „Вероніка” і талант її кондитерів, які, власне, і представляли галицькі традиції кондитерського мистецтва у Німеччині. Гастрономічні принади – це те, чим по праву може пишатися Львів. Під час перебування там ми закликали: „Приїжджайте у гості!”, розповсюджували презентаційні матеріали про Львів”. 
На виставці кав'ярню „Вероніка” представляв Василь КОСІВ, заступник мера Льова, який очолював львівську делегацію. Адже промоція міста Лева на міжнародному рівні сьогодні вкрай необхідна. Так, про Львів вже достатньо чули, але потреба у позитивній презентації Львова та європейській промоції залишається стабільною та відіграє масову роль у зацікавленні туристичного середовища.
Інформація надана інформагенством МедіаСтар