Ви можете мільярд разів не любити львів"ян, казати "ой, ви, галичани, якісь такі..." чи щось у тому роді - але я реально пишаюсь, що я зі Львова, і це місто (попри всякі побутові недоліки, як і в інших містах-господарях) у плані гостинностіпоказувало клас не лише в останні 5 років, а і на час футбольного чемпіонату.

Коли рівно 5 років тому я переїжджала до Києва, то Криївка була чи не єдиною атракцією, а купити магнітики про Львів було нереально - максимум, що було, це вернісаж за театром заньковецької. тепер, коли я гостюю вдома кожні кілька місяців, то з подивом зауважую ще з 2-3 нові кав"ярні і зо 5 нових сувенірних крамниць з широчезним асортиментом.

Я зараз не хочу думати про те, що Львів за ці 5 років міг здобути ще більше і все таки щось втратив у політичному і недоробив у економічному планах; і про якісь недоліки, і про те, що там таки немає нормальної роботи для фахівців і всі їдуть таки до Києва або дещо західніше, АЛЕ! я казала і тепер переконуюсь - Львів це єдине місто, яке найбільше виграє від Євро. Хоча би емоційно! І хоча би тому, що бодай я ним пишаюсь.

Так що все у нас там добре, приїжджайте туди на вікенди!

Олена Дуб