Як свідчить досвід попередніх турнірів, притік туристів до приймаючих міст зростав на 40%. Тому Львів очікує іноземних гостей знову. Про це повідомляє медіа-центр «Львів 2012».

«Успіх львівської фан-зони є безперечним, і УЄФА це теж відзначає. Звичайно, ми не можемо конкурувати з Києвом, але з іншими містами можемо, і наша фан-зона справді била рекорди. Відвідуваність була дуже висока і атмосфера дуже приємна.

Перше враження, безперечно, створювало місто. Тому добре, що фан-зона була в центрі і уболівальники, йдучи на фан-зону чи то з готелю, чи з вокзалу та аеропорту, вже могли познайомитись із центральною частиною міста. Я багато разів спілкувалась із німцями, які думали приїхати на 2 дні, але потім залишались на довше. Інші казали, що шкодують, що так мало часу провів у Львові. Тож позитив неймовірний», - розповіла заступник директора Агенції з підготовки Львова до Євро-2012 Соломія Короненко розповіла про роботу офіційної фан-зони у центрі Львова.

Крім того, вона додала, що при такому скупченні людей було досить складно працювати. Щодня тут працювало понад 100 працівників Державної служби охорони. Складних ситуацій у нас не було, лише поодинокі дрібні порушення, такі як намагання пронести сильний алкоголь у скляній тарі чи спроби зайти у фан-зону в стані алкогольного сп’яніння.

Зазначимо, що на території фан-зони кожного дня перебував присутній менеджер від УЄФА, він оцінював кількість відвідувачів, роботу майданчиків, екранів та сцени.

Джерело: Варіанти