Острів Іскія

За незвичайну мальовничість Іскію називають "зеленим" островом, тут є всі умови для райського відпочинку: буйна рослинність, невеликі бухти із золотистими піщаними пляжами, кристально чисте море, сприятливий м'який клімат протягом усього року, привітність і гостинність мешканців.

Мальовнича гірська дорога, хитромудрим серпантином оперізує весь острів, зв'язує крихітні містечка й рибальські селища - Іскія Порто й Іскія Понте, Казамічіола, Лако Амено, Форіо, Сант Анжело, Барано та Серара Фонтана. Пейзажі міняються щохвилини: на зміну суворим скелям приходять невеликі піщані пляжі, химерного силуету стародавньої церкви – оливкові та лимонні гаї. Мрія побувати на острові легко здійсненна, тому що сезон триває з квітня по листопад, і 7 місяців на рік на острові з радістю приймають туристів.

Італія: острів Іскія

Іскія – місце особливе, і нашій успішній роботі тут передували кілька років роботи, проб і помилок, вдалих знахідок і несподіваних рішень, і зараз після 5 років "культивування" Іскії, ми, без удаваної скромності, вважаємося кращими фахівцями в цьому італійському регіоні.

На о-ві близько 300 готелів, і серед них ми відібрали найбільш вдалі з точки зору розташування, набору послуг, ставлення персоналу до гостей, харчування, співвідношення ціна - якість. Серед наших пропозицій є всі найкращі 5-ти та 4-ох зіркові готелі, ретельно відібрані готелі 3 зірки. У ціновому діапазоні пропозиції варіюються від ексклюзивно-дорогих до низько бюджетних. На Іскії дійсно великий вибір готелів від і до.... Важливим є той факт, що в усіх "наших" готелях є басейни з термальною водою (як правило, не менше 2-х - відкритих і закритих, користування якими безкоштовно для гостей готелю), в більшості готелів є лікувальне термальне відділення і центр краси, а у разі їх відсутності готель завжди пропонує трансфер до сусіднього готелю, що володіє таким центром або прямо до термального центру в Іскія-Порто.

Іскія від Pac-Group це:

  • Класичний екскурсійний тур Bella Italia + відпочинок на острові Іскія;
  • Рим + відпочинок на острові Іскія;
  • Зелений острів ("чистий відпочинок" на Іскія, з авіаперельотом до Риму чи Неаполя, групові транфсери від обох аеропортів гарантуються);
  • Новий рік на Іскія;
  • А також новинки сезону 2003 року:

- Тур "Дивовижні аромати о-ва Іскія" - тиждень відпочинку в готелі 4*, автобусні екскурсії та морські прогулянки по острову і околицях, відвідування Садів Посейдона, дегустації сирів, десертів, вин, лікерів і, найголовніше, - кулінарні уроки, де вас навчать готувати справжню неаполітанську піцу і традиційний лимонний лікер лімончелло, томатний соус для пасти і справжній еспресо. А оцінять ваші кулінарні шедеври друзі по групі.
- Система Фортуна (вибір не конкретного готелю, а лише його категорії - 3*, 3* super або 4*), з оплатою за значно нижчими цінами.
- Гарантовані номери в найпопулярніших готелях.
- Приємні сюрпризи молодятам, літнім парам, сім'ям з 2-ма дітьми.
Неможливо встояти перед невловимим шармом цього незвичайного острова, і, побувавши тут одного разу, люди повертаються сюди знову і знову. Отже, до зустрічі на острові вічної молодості і краси!

Екскурсії з острова Іскія

Гарантовані екскурсії з супроводжуючими та російськомовними гідами з 20 квітня до 20 жовтня.

Неаполь - Помпеї

На Апенінському півострові, поблизу Неаполя знаходиться один з найкрасивіших вулканів Європи – Везувій. Здавна люди селилися на його схилах через надзвичайно родючий грунту і райський клімату. Але в I столітті н. е. вибухнула катастрофа: вулкан прокинувся... В результаті виверження міста Помпеї, Стабія і Геркуланум виявилися засипані попелом. Ці міста, у яких час, здається, зупинився, після археологічних розкопок перетворилися на унікальні історичні пам'ятники. За декілька годин, відведених для екскурсії по античному місту, що стало легендою, ви здійсните дивовижну подорож в часі.

Життєрадісний Неаполь – столиця Кампанії, єдине місто, де досі живий дух Золотого століття. Чудова архітектура, знамениті музеї (Археологічний музей – один з найкращих у світі), національний колорит, сотні магазинів чекають вас у столиці Півдня. Тут збереглося дихання античності, яке дивовижним чином змішалося з сучасними ритмами.

Під час екскурсії Неаполем Ви побачите Замок Маскіо Анджуіно, Галерею Умберто, Театр Сан Карло, Королівський Палац, Дуомо з капелою Св. Януарія, помилуєтесь чудовою панорамою Неаполітанської затоки, міста, квартали якого амфітеатром спускаються до моря, грізним Везувієм, а також відвідаєте археологічну зону Помпей.

Острів Капрі

Всього півгодини – і швидкісний катер доставить вас на Капрі – острів рідкісної краси, що піднімається з вод Неаполітанської затоки, надзвичайно мальовничий і потопаючий в зелені. Римський імператор Август дав йому прізвисько "Рай неробства". Тут можна побачити руїни давньоримських вілл, наприклад, вілли Тіберія, який керував звідси Римською імперією, картезіанский монастир, палаци і приватні вілли, на одній з яких жив Горький. Знаменитий "Блакитний грот" – печера на самому березі. Дивний і пронизливий блакитний колір води приваблює туристів не менш ніж Помпеї. Скелі Фаральоні, що виступають з води біля берегів Капрі, надзвичайно гарні сади Августа і, нарешті, незвичайний пам'ятник Леніну, який побував на Капрі на початку століття. Характерні білі будиночки і вузькі вулички з лавками ремісників чергуються з розкішними готелями і бутіками, елегантними місцями зустрічей жвавої публіки із усього світу.

Соренто і Амальфітанське узбережжя

Соренто, Амальфі і Позітано – найвідоміші курорти на Сорентійскому півострові. Тут завжди багато туристів. Чарівні і фантастичні види, мабуть, найкрасивіші у світі: панорамна дорога, пестить погляд морський пейзаж, затишні бухти і страхітливі скелі, що обриваються в прозоре смарагдове море з висоти до 50 м, лимонні і апельсинові дерева, пальмові гаї. Чудові різнокольорові будинки, собори, прикрашені яскравою майолікою, вузькі вулички, які терасами піднімаються з набережної вгору по схилу, серед цитрусових садів.

Равело – найкрасивіше місто на узбережжі Амальфі – славиться архітектурою, садами і знаменитостями. Тут можна побачити вілли багатьох відомих людей, наприклад, Софі Лорен. Три скелі, що виходять з води біля узбережжя, якими протягом 40 років володів російський хореограф Леонід Масіне, в 1988 році купив видатний російський танцівник Рудольф Нурієв. У Амальфі велику зацікавленість у туристів являє собою Кафедральний собор з мощами Св. Андрія.

Острів Іскія

По периметру острова, завдовжки 46 км, проходить красива панорамна дорога, то, наближаючись до берегової лінії, то, віддаляючись від неї і піднімаючись у гору, звідки відкривається чудовий вид. Під час оглядової поїздки по острову Ви побачите найкрасивіші місця і всі визначні пам'ятки Іскії: ідеально правильну круглу бухту порту, яка раніше була жерлом вулкана, Арагонськаий замок – романтичний символ острова, чудодійне джерело Нітроді, старовинні вежі і дивовижні будинки, влаштовані в природних печерах, знамениті Сади Посейдона, чарівне, ніби іграшкове містечко Сант Анжело, де дивним чином переплелися патріархальність рибальського села і елегантність ексклюзивного курорту.

Казерта і Монтекасіно

Королівство Неаполь, XVIII століття. Король Карл III Бурбонський вирішив побудувати королівську резиденцію Палацо Реалі в Казерті, та таку, щоб не поступалася Версалю. І в цей час ви можете в цьому переконатися. Королівський палац Казерти – це чудові інтер'єри, розкіш "бароко", блиск золота, колекція живопису і величезний англійський парк з чудовими фонтанами, скульптурами і водоспадом.

Абатство Монтекасіно розташоване на вершині гори, звідки відкривається чудовий панорамний вид. Відвідування церкви та внутрішнього дворика, а також військового кладовища.

Неаполь - Кампі Флегрей

Екскурсія Неаполем з відвідуванням найголовніших визначних пам'яток і музею Каподімонте (майоліка і кераміка).

Потім переїзд в зону Флегрейських полів (у перекладі "гарячі поля") - де триває слабка вулканічна активність, найбільшу зацікавленість викликає Сольфатара, де можна бачити "живі" грязьові калюжі і маленькі гейзери. Гомер та Вергілій, описуючи ці місця, вважали, що саме там були ворота пекла.

Шопінг

Поїздка в найбільший в Італії центр оптової торгівлі CIS в м. Нола. Унікальна можливість придбати речі, які сподобалися (одяг, трикотаж, білизна, хутра, шкіра, взуття) відомих італійських виробників вроздріб за оптовою ціною, іноді на 50% нижче, ніж у магазинах.

Для любителів активного відпочинку:

  • Різні пішохідні маршрути і кінні прогулянки по наймальовничіших місцях Іскії (маленькі самобутні села, красиві тераси в горах, джерела Нітроді і Бусето, каштанові ліси, кратери вимерлих вулканів, підйом на гору Епомео), пікнік на природі і обід в сільському будинку;
  • Риболовля на світанку;
  • Фольклорний вечір в таверні Вогняна земля;

Розважальні програми по-іскітанськи і морські прогулянки:

  • Фольклорний вечір на судні "Галактика".
  • Мінікруїз навколо Сорентійского півострова з зупинками в Позітано і Амальфі.
  • Морська прогулянка навколо острова на катері, морські купання, обід в ресторані, до якого можна дістатися Прогулянка морем на судні Каліпсо з морським дном.

Додаткова інформація: