Легендарний Сергій Татчин, хедлайнер поетичних та творчих сайтів, один з кращих поетів цифрової сучасності, нарешті отримав прописку у паперовій літературі із виходом книжки «Дзен.UA».

І одночасно Брати Капранови підготували музичну програму на вірші Татчина у стилі кобза-реп.

Книжку та музичну програму «Дзен.UA» першими побачать відвідувачі Форуму видавців у Львові, де Сергій Татчин нарешті розвіртуалізується і відкриє себе широкій публіці 13 вересня о 20:00 на подвір'ї «Львівської копальні кави».

«Вихідні», «Золото», «Останній з мужикан», «Півсонети» - все те, чим зачитувалися з екранів, тепер є у вишуканій книжці видавництва «Зелений Пес».

«Читаєш вірша по віршеві – і щоразу відчуваєш, як ні додати, ні відняти: зрілість, краса і сила», – каже про поезію Татчина патріарх Юрій Андрухович.

А Павло Вольвач зауважує: «Нетиповий тим, що він по справжньому сучасний, але – розшифровую свою дещо парадоксальну думку – сучасний не якимись зовнішніми атрибутами-артефактами, а глибинною свіжістю, незужитістю поетичного мовлення».

Книжку оформив сам автор, який за фахом є художником та дизайнером.

Брати Капранови, які вже кілька років експериментують із віршами Татчина у новому стилі кобза-реп, до виходу книжки підготували цілу музичну програму. Там буде і кобза-блюз, кобза-реґґі, кобза-рок, кобза-вальс, кобза-боса-нова. «Вірші Татчина – самі по собі вже є музикою. І нам залишилося тільки додати до них кілька нот», - кажуть Брати.