31 травня, в останній день весни, у світському житті Львова відбулася вагома та незабутня подія – Клуб HOTELIERO з радістю завітав до міста Лева, щоб познайомитися з шановними готельєрами та рестораторами. Місцем проведення першої масштабної зустрічі представників індустрії гостинності західного регіону став готель Citadel Inn Hotel & Resort.
Андрій Длігач, керуючий партнер групи компаній Advanter Group, розповів про стратегію розвитку бізнесу в індустрії гостинності, проаналізував економічну ситуацію в країні, і разом з учасниками засідання обговорив можливі сценарії розвитку готельно-ресторанної індустрії в контексті туристичних і ділових потоків у найближчі роки.
Андрій акцентував увагу аудиторії на тому, що очікувати виправдання прогнозів – замало для сучасного керівника. Справжній фахівець своєї справи повинен самостійно управляти своєю нішею, вирішувати як завоювати та втримати клієнтів, незалежно від економічних і політичних реалій.
Наш доповідач впевнений, що наразі найефективнішим інструментом просування ресторану і готелю є фан-клуби і адвокати брендів. Адже саме рекомендації авторитетних людей відіграють важливу роль у формуванні іміджу і бренду. Вдале позиціонування компанії на ринку надає можливості для збільшення джерел прибутку, що є кінцевою метою діяльності готелю та ресторану в умовах ринкової економіки.