Відпочинок на Філіппінах стає дедалі популярнішим

Департамент туризму Філіппін назвав сім пріоритетних ринків, на які будуть спрямовані основні зусилля з просування туристичних можливостей країни. Поряд із традиційними для Філіппін Кореєю, Японією і Китаєм, до списку увійшли "новачки": Німеччина, Росія й Австралія. Завдяки гостям з цих країн Філіппіни збираються до 2010 року досягти показника в 5 млн. іноземних туристів.

Вже наступного року в Німеччині, Росії та Австралії почнеться масована рекламна кампанія відпочинку на Філіппінах – при цьому круглорічна. Зараз туристи з Кореї, Китаю і Японії зазвичай їдуть на Філіпіни в другому і четвертому кварталі року, а росіяни, німці, австралійці і американці – в першому і третьому.

Темпи зростання туристичних прибутків на Філіппінах вражають: у 2005 році їх було 2,6 млн., цього року очікується понад 3 млн., а на наступний рік – не менше 3,5 млн. На туристів з Росії Департамент туризму Філіппін покладає особливо великі надії. У 2005 році в країні відпочило приблизно 10,2 тис. російських туристів. Для порівняння: Таїланд у 2004 році прийняв 79,4 тис. туристів з Росії. Тим часом обидві держави пропонують практично рівноцінні турпродукти, і тому Філіппіни впевнені в тому, що зможуть завоювати довіру та інтерес росіян.

Додаткова інформація: