ekstrim-festyval-bgv-2009

Гострі відчуття фестивалю

BGV внесений до календаря кращих екстремальних контестів світу, а результати кожного райдера, що брав участь у фестивалі, оцінюються за рейтингом TTR. Призовий фонд фестивалю - найбільший в Росії для заходів формату x-games.

Цього року відбудуться два BGV замість одного. BGV-tour - єдиний в Росії проект, що включає в себе два спортивних фестивалю, рівнем 2 і 4 зірки TTR. Крім того, в рамках проекту BGV-tour пройде етап «Кубка Європи».

BGV-2009 поверне забуту традицію тематичного фестивалю. Цього разу традиційні російські ярмаркові гуляння розгорнуться на всій території фестивалю. Вперше відбудуться масштабні pre- та afterparty в Єкатеринбурзі, Челябінську і Магнітогорську.

У рамках BGV-tour 20 грудня в СК «Уктус» (Єкатеринбург) відбудеться BGV Russian Open - одноденний, двозірковий фестиваль зимового екстриму, що зберіг філософію і концепцію «справжнього», триденного BGV.

Програма BGV Russian Open складається з двох складових: яскравість професійних змагань і якісно організований free time. На фестивалі будуть виступати найкращі DJ і спеціально запрошені гості. Хедлайнером стане французька група Les Hurlements d'Leo, що грає мікс із шансону, фолку, ска, ява (французький різновид панк-року) і елементів балканської циганщини. А також у третій раз для BGV зіграють «Кирпичи», класики петербурзької альтернативної музики.

BGV Russian Open - відбірковий етап на великій BGV-fest. Переможці, крім грошових призів, отримають wild-card на BGV-fest 2009. Попередня он-лайн реєстрація вже йде на www.bgv.ru

BGV-fest пройде c 31 січня по 1 лютого в ГЛЦ «Метталург-Магнітогорськ», на озері Банном. Восьмий фестиваль обіцяє бути ще більш цікавим і видовищним, ніж попередні. Відповідаючи чотиризірковому високому професійному рівню, фестиваль не втрачає всієї краси живого спілкування.

З цього року в чотиризірковому BGV-fest будуть брати участь тільки запрошені райдери. Решта зможуть проявити себе в Уктусе. Подробиці розважальної програми поки що не розголошуються. Але плануються традиційні показові стрибки, феєрверк, велике ритуальне багаття BGV. Запрошені гості - лондонська стрітпанк група «Deadline», що працює в стилі Oi та інші гості.