Нові можливості для катання в Церматі

У цьому сезоні відкрився новий парк WOLLI для початківців гірськолижників, а також новий підйомник "Crossliner" в Leisee на знаменитому Швейцарському гірськолижному курорті Zermatt.

Тут допоможуть освоїти гірські лижі та сноуборд не тільки дітям, а й дорослим. Парк розташований у сонячному, захищеному від вітру місці, до якого можна дістатися за 5 хвилин на підйомнику "sunnegga paradise". Тут пліч-о-пліч освоюють лижі відважні дорослі, люди старшого віку, а також діти, які роблять свої перші кроки у гірськолижний світ.

У цьому парку пропонується придбати спеціальний абонемент на підйомники Wolli-Pass, який коштує наполовину дешевше, ніж звичайний абонемент на день (36 CHF), і є дійсним на фунікулер Sunnegga, підйомник Eisfluh, а також на бугельні підйомники в зоні трас для навчання. Абонемент для дітей коштує наполовину дешевше, ніж абонемент для дорослих (18 CHF), а дітки віком до 9 років катаються безкоштовно.

Wolli-Pass можна купити також на вокзалах Matterhorn Gotthard Bahn Randa і Täsch, разом з квитком на місцеве залізничне сполучення в обидва боки за 7 CHF для дітей та 14 CHF для дорослих, а проїзд для дітей віком до 9 років безкоштовний.

Також організовано трансфер до Leisee: так званий Crossliner курсує від Sunnegga до парку Wolli. Там встановлено три нові стрічкові транспортери "Чарівні килими", два підйомники для новачків та різні ігрові пристосування. Crossliner піднімає пасажирів на 43 метри перепаду висот, має 2 кабіни на 8 осіб кожна, і пропускну здатність – 800 осіб за одну годину.

Посилання: