Loft Club Room

Милуватися прекрасними пейзажами Анталії тепер можна з номера Loft Club Room, який обертається на 360 градусів.

Головний корпус готелю – типова "башта" з 208 номерами різної категорії, від стандартних номерів до пентхаусів. Концепція The Marmara Antalya досить незвична для готелів турецького узбережжя, розрахованих в основному на пляжний відпочинок з дітьми.

Кругла триповерхова будівля Loft Club Room встановлена на платформі, яка повільно обертається. За 7 годин конструкція робить повний оберт на 360 градусів. Кожен з 24 номерів виконаний за спеціальним проектом, наприклад, ванна, відокремлена перегородкою, дуже вдало вписана в інтер’єр спальні.

Через величезні вікна можна милуватися гірськими пейзажами, а вечорами – спостерігати, як розпечений сонячний диск поступово занурюється у морську воду.

У велнес-центрі представлений широкий спектр різних процедур. У ресторанах при готелі можна спробувати страви середземноморської та турецької кухні, а для тих, хто стежить за фігурою, приготовлено спеціальне дієтичне меню від шеф-кухаря – лауреата європейських кулінарних конкурсів.

Готель The Marmara Antalya розташований на відстані 10 км від аеропорту Анталії, недалеко від центру міста, в самому серці курортного району Лара, на березі моря.

Посилання: