Джерело: ZAXID.NET
22-23 травня 2009 року на території виставкового центру LEMBERG пройде ІІ фестиваль активного відпочинку і спорту LEMBERG EXTREME FEST.

LEMBERG EXTREME FEST’09 - це фестиваль в режимі нон-стоп для активних та динамічних людей, спортивних клубів, для молоді з активною життєвою позицією. Головна мета фестивалю - популяризація активного і здорового способу життя, підтримка ідеї розвитку здорової нації та представлення туристичного потенціалу Західної України.

На фестивалі будуть представлені різноманітні види активного відпочинку: для екстремалів - професійні змагання, для початківців - майстер-класи, для любителів яскравого шоу - розважальна програма та цікаві конкурси. На території ВЦ LEMBERG проводитимуться змагання з альпінізму, скелелазіння, скейту та велотріалу. Майстер-класи представлять кращі експерти зі спортивного танцю, брейк-дансу, паркуру (екстремальне подолання перешкод), рукопашного бою. Доступними для відвідувачів будуть й інші розваги - катання на конях, стрільба з луку, тир, катання на поводдях з собаками, батут, більярд. Доповнять розважальну програму шоу скутерів, байкерів, екстремальне водіння, OFFROAD (їзда бездоріжжям), цікаві та динамічні конкурси. Корисним доповненням до розваг стане спеціалізована експозиція, присвячена активному відпочинку та спорту.

Цікавою новинкою для львів’ян стане презентація гри теніс-бол. Це гра футбольним м’ячем через тенісну сітку на майданчику, схожому на волейбольний. Спробувати в цій грі себе і пройти попереднє навчання зможуть усі охочі, вікових обмежень для участі у цій грі немає.

Перший день фестивалю завершить рок-концерт від організаторів "Славське-Рок". Для гостей рок-концерту виступатимуть львівські гурти "Immago", "Opium", "Et Setera" та "Green Silence". На другий день після офіційної церемонії нагородження всіх учасників LEMBERG EXTREME FEST всі відвідувачі потраплять на запальну Extreme Party (DJ T-One, DJ Marik, DJ Omax).

За два дні фестивалю кожен зможе відкрити для себе щось нове в активному відпочинку, отримати багато позитивних вражень та адреналіну, поспілкуватись з друзями і цікаво провести час. Вартість вхідного квитка на LEMBERG EXTREME FEST становить 10 грн.

Як зазначила директор виставкового центру LEMBERG Ірина Шевчук, організатори, партнери та учасники LEMBERG EXTREME FEST впевнені, що фестиваль стане грандіозною подією у житті нашого міста. Це не тільки свято для мешканців та гостей Львова, це можливість продемонструвати всій країні туристичний потенціал нашого регіону, закріпити за нашим регіоном звання „туристичної Мекки”, підтримати ідею здорового способу життя.