Кадр з фільму "Ангели і Демони"

У Римі пропонують нову розвагу, основану на творі Дена Брауна "Янголи та Демони", який згодом перетворився на однойменний фільм за участю відомого голлівудського актора – Тома Хенкса.

Під час туру "Ангели і Демони", у містичній пригоді на вулицях Риму, ви підете слідами Тома Хенкса. Тур включає в себе рішення головоломок і загадок, розшифровку секретних повідомлень у древніх текстах і скульптурах.

Туристи зможуть скористатися послугами гіда, відвідуючи найбільш прекрасні місця у столиці Італії, чи менш відомі куточки. Слідуючи стежкою "ілюмінатів", туристи зможуть прогулятися по площі Святого Петра, відвідати церкви: Санта Марія делла Вітторіа, Санта Марія сопра Мінерві та Санта Марія дель Пополо, побачити "храм всіх богів" – Пантеон, побувати на площах: П’яцца Навона та П’яцца дель Пополо, чи відвідати замок Кастель-дель-Монте. Туристи також зможуть побачити статуї і архітектурні споруди XVII століття.

Всі бажаючі, які підписалися на новий тур, відвідають палацові споруди Риму і незвідані куточки міста, в яких язичництво і християнство тісно переплелися.

Посилання: