Туристичні маршрути у демілітаризовану зону

Завдяки урядовій ініціативі незабаром будуть прокладені нові пішохідні маршрути через демілітаризовану зону (ДМЗ). Ця ідея – частина великого плану Міністерства, яке хоче перетворити зону розділення в зону туризму під милозвучною назвою "Зона світу й життя" (PLZ). Міністерство культури, спорту і туризму спільно з Національною організацією туризму Кореї (НОТК) докладають усіх зусиль для відкриття пішохідних маршрутів в демілітаризованій зоні.

Грандіозний пішохідний тур простягнеться від туристичних місць Південної Кореї, які добре охороняються, до найкрасивіших природних ділянок, які приховані прилеглою демілітаризованою зоною (але в межах лінії громадянського контролю).

Тур, протяжністю 545 км, буде поділений на 7 маршрутів за регіонами: Косон-Інчже (100 км), Янчжу (60 км), Хвачхон (90 км), Чхорвон (80 км), Енчхон (100 км), Пхачжу (70 км) і Кімпхо-Канхва (50 км), від східного до західного узбережжя півострова.

Програма туру включатиме: відвідини визначних місць, таких як Обсерваторія об’єднання, Меморіальний військовий музей, село Манхе та інші музеї і туристичні визначні пам’ятки, маршрут у підземні тунелі, вириті північними корейцями для раптового нападу, старовинні залізничні станції та мости, а також екологічний тур в гори і ущелини регіону.

Нещодавно був завершений тільки перший маршрут пішохідного туру – Янчжу-Хвачхон.

Посилання: