В Австралії процвітають молодіжні тури – "життя в сім’ї"

В Австралії відзначено зростання молодіжних туристичних програм, серед яких найбільш популярними виявилися тури "життя в сім’ї".

За дослідженнями міжнародної організації у сфері молодіжного та освітнього туризму – WYSE Travel Confederation, найбільш активне зростання у секторі молодіжного туризму спостерігається в Австралії і Океанії, де за перші два місяці 2009 року попит на молодіжні туристичні програми збільшився на 15% в порівнянні з останньою чвертю 2008 року.

Найбільшою популярністю в Австралії користуються туристичні програми au pair (життя в сім’ї): за перші два місяці 2009 року попит на них виріс більш ніж на 1% в порівнянні з останньою чвертю 2008 року.

Молоді австралійці поспішають виїхати закордон, так і не знайшовши постійної роботи у своїй країні. "Вони вважають, що їм нічого втрачати, а вільний час з таким же успіхом можна провести за кордоном", – прийшли до висновку фахівці.

Молодіжний туризм є особливо вигідним для приймаючих країн через тривалість подорожей молодих туристів. У Австралії такі тури тривають 53 дні, тоді як ділові поїздки в середньому тривають 3,5 дні.

Посилання: