Королівський готель для пухнастих друзів

Легендарний готель Bel-Air буде очікувати не тільки гостей, але і їх домашніх улюбленців. Для ваших пухнастих друзів готель пропонує унікальну програму Precious Paws Program.

Спеціальна програма Precious Paws Program доступна для собак будь-якого розміру. Замовити програму можна на офіційному веб-сайті www.hotelbelair.com, або подзвонивши за телефоном: (310) 472-1211.

Розкішний відпочинок ваших улюблених собачок починається в момент прибуття у готель Bel-Air. Собачкам буде наданий теплий і привітний прийом, а в якості компліменту від готелю подарований нашийник. В номері ваших вихованців чекатиме затишне ліжко та миска, наповнена смачним кормом з горіховою пастою. Гості готелю можуть скористатися спеціальними дверними картками, завдяки яким персонал готелю буде знати, що собака знаходиться в номері.

Чотириногих очікує фотозйомка. Найкращу фотографію свого улюбленця, обрамлену рамкою, власники собачок отримають після виписки з готелю. Від кондитера готелю Bel-Air власники собак отримають рецепт приготування смачних страв з арахісової пасти для їх вихованців.

Посилання: