Лайнер Norwegian Epic

На борту лайнера нового покоління - Norwegian Epic, круїзна компанія NCL приготувала інновації у сфері розваг.

NCL запросила до співпраці Blue Man Group – команду талановитих акторів і музикантів, які гармонійно поєднують живі концерти, театральні постановки і мультимедійні технології.

Насичена чистими звуками дивовижна атмосфера на шоу – візитна картка Blue Man Group. Пасажири зможуть оцінити нову програму в 2010 році на борту Norwegian Epic.

Posh Beach Club

Під час вечері, на відкритій палубі, пасажирам представлятимуть циркову програму. Туристи зможуть стати частиною чарівного шоу та посміятися разом з комедіантами, які блискуче імпровізують відомі сатиричні шоу. А в просторому джаз-клубі Fat Cats можна буде розслабитися під звуки "чорного гарячого" джазу.

Казино на борту Norwegian Epic прийме всіх бажаючих – це справжнє Монте-Карло у відкритому морі. Тут пасажири знайдуть ігрові автомати, рулетку, а також зіграють в покер і блекджек.

Spice H2О Club

Перший круїз по Карибських островах призначено на 17 липня 2010 року (відправлення з Маямі). Проте з 21 травня 2009 року можна починати бронювати подорож – круїзний тариф становить від 599 євро за людину. Круїз по Карибських островах включатиме зупинки в Філіпсбурзі (Сент Мартен), Сент Томасі (Американські Віргінські острови і Нассау, Багами). Під час круїзу по Карибських островах корабель буде заходити в порти: Коста Майя (Мексика); Ротан (острови Бей, Гондурас); Косумель (Мексика).