Індокитай

Туристична індустрія В’єтнаму, Індокитаю і Камбоджі під час кризи пропонує нові заходи, метою яких є збільшити приплив туристів.

Камбоджа стривожена стрімким скороченням кількості мандрівників, що прибувають в провінцію Сіемреап, де розташований знаменитий храмовий комплекс Ангкор Ват. Тому Камбоджа намагається виправити ситуацію, пропонуючи більш привабливі для туристів варіанти відвідування храмових комплексів Ангкор Ват.

Починаючи з 1 липня, 3-денний пропуск на заповідну територію храмових комплексів Ангкор Ват буде дійсний протягом будь-яких 3 днів календарного тижня. Більш того, пропуск, розрахований на 7 днів, буде дійсний весь місяць, а не тільки в той тиждень, коли він був отриманий.

Схожа ситуація і у В’єтнамі. У зв’язку із скороченням кількості мандрівників, в’єтнамський уряд оголосив, що буде видавати візи по їх прибуттю, в міжнародних аеропортах і на границях.

Нововведенню знадобиться декілька місяців на те, щоб вступити в силу, через те, що доведеться реорганізувати міграційну службу і митницю. Іншою спробою по залученню мандрівників, з боку В’єтнаму, стало зниження цін на отримання візи для тих, хто купує повний тур за програмою "Вражаючий В’єтнам", яка спрямована на рекламу місцевого ринку туристичних послуг.

Посилання: