Місто із соломи у Чеськом Раю

В Чеському Раю проходить літній фестиваль, присвячений соломі. На околицях замку можна побачити місто з соломи, статуї, скульптури – справжні солом’яні джунглі!

Простори природного парку розваг "Щаслива земля" в Радвановіціх-у-Турнова, де природні лаштунки створює замок Груба Скала і руїни фортеці Троскі, пропонують в рамках свята соломи "Сламак" оригінальну програму.

Тут можна буде побачити фортецю і град з соломи, солом’яний лабіринт, демонстрацію моделей одягу з соломи чи сільський зоопарк. У цьому році визначною пам’яткою свята став величезний корабель із щоглами і містками з соломи.

Діти зможуть досхочу набігатися в лабіринті, взяти участь у конкурсах, побачити дитячий спектакль на відкритому повітрі. Дерев’яні мечі і справжній золотистий замок дозволять розіграти малюкам і дорослим баталії. Історичні події можна буде побачити і у виконанні акторів.

Місто із соломи у Чеськом Раю

Закінчення веселого свята соломи під назвою "Сламак" (що в перекладі означає – солом’яний капелюх) і кілька інших акцій, на які особливо запрошуємо батьків з дітьми, заплановано в кінці вересня.