Найкращу каву у Львові вибиратимуть голосуванням: "

26-27 вересня
в місті втретє пройде свято «На каву до Львова». Вже третій рік поспіль львів’яни голосуватимуть за найкращу каву в кав’ярнях міста – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Цьогоріч кавомани голосуватимуть впродовж трьох днів. Віддати свій голос можна буде за допомогою бюлетенів та на сайті свята www.coffeefest.lviv.ua. Також в ці дні кав’ярні відвідуватиме таємний покупець, який визначатиме, у якій кав’ярні готують найкращу каву. Вже традиційно у цьогорічному святі візьмуть участь кавові король та королева. У рамках свята гості та мешканці міста матимуть змогу дізнатись своє майбутнє з кавової гущі у дворику Ратуші.

Як стверджують організатори заходу, міське свято «На каву до Львова» орієнтоване і на туристів і на місцевих жителів. Свято має на меті підтримати імідж Львова як східноєвропейської столиці кави, яка має давні традиції споживання цього напою. Звісно ж, свято не обійдеться без ярмарку, де можна придбати різноманітні сорти кави, також проходитиме фестиваль ремесел. Розбавляють усе «кавове» дійство музичні виконавці."