Кращі аеропорти для шопінгу

Після довгих подорожей або після декількох днів нескінченних ділових зустрічей ви, накінець, їдете додому. І, напевно, одне що потрібно після від'їзду: не забудьте привести що-небудь цікаве!

Так що тепер за кілька годин до від'їзду ви знаходитесь в аеропорту, і повинні знайти щось більш відповідне і продумане, ніж книга, кросворд або шоколад.

1. Сінгапурський аеропорт Changi

Сінгапурський Changi є домом для багатьох магазинів. Справді, тут є такі, як Chloe, Prada, High-End і Tod's. Changi є ідеальним місцем у Сінгапурі на придбання сувенір. В 300 роздрібних магазинів, розташованих в міжнародному аеропорту, є все, від шпильки до м’якої іграшки.

2. Аеропорт Клотен (Цюріх)

Клотен вважається "безмитним раєм". Аеропорт має відкритих для пасажирів 50 магазинів і всі вони вільні від мита. Такі товари, як: тютюнові вироби та алкоголь, до вас потраплять за вкрай низькими цінами.

У Клотені ви обов'язково знайдете справжні швейцарські подарунки. Ви також знайдете багато міжнародних брендів, що і робить це місце ідеальним, щоб знайти подарунки на будь-який смак. Поєднання низьких цін і вражаючого асортименту продуктів, доступних в будь-який час, робить аеропорт Клотен торговим раєм для ділового мандрівника.

3. Лондонський аеропорт Хітроу - Термінал 5

Хоча Термінал 5 у лондонському аеропорту Хітроу був відкритий у 2008 році, є сенс згадати і його. Модниці будуть задоволені в одному з 100 магазинів, які пропонують товари провідних світових брендів у світі. Глобус магазин Пола Сміта є унікальним серед магазинів терміналу.

Багато найбільш бажаних подарунків з Лондона ви знайдете в Harrods. Harrods є центральним магазином Терміналу 5. Тут ви знайдете дизайнерський одяг та аксесуари.

4. Міжнародний аеропорт Інчхон, Сеул, Південна Корея

Міжнародний аеропорт Інчхон в Сеулі добре відомий серед мандрівників. Безумовно аеропорт має відмінний вибір торгових магазинів. Особливо аеропорт є прекрасним місцем для покупки косметики: лосьйонів і порошків. Інчхон також продає традиційне корейське ремесло.

5. Міжнародний аеропорт Дубаї

Для роздрібної торгівлі Міжнародний аеропорт Дубаї виділив понад 5000 квадратних метрів. Тут за відмінну ціну зможете знайти для дам алмази і гаджети для джентльменів.