Чим відрізняються тури в Єгипет і в Крим?

Найпопулярнішими є тури в Єгипет і в Туреччину. Таку популярність їм надали тепле море, сонце і безвізовий в'їзд у ці країни.

Стандартні тижневі тури в Єгипет передбачають:

  • авіапереліт;
  • харчування, алкоголь (99% туристів воліють систему "all inclusive");
  • страховка;
  • трансфер з аеропорту в готель і назад.

При цьому середня ціна на готель без особливої вишуканості становить 400-500 американських доларів. За ці гроші у вашому номері прибирають, міняють рушники і постільну білизну, а в їдальнях можна вибрати собі їжу на власний смак, а не за бажанням бабусі-кухарки кримського санаторію.

За такі ж гроші в Криму вам світить життя в модернізованому курнику, м'ясо - тільки в обід, а додому - плацкарт. Ні про яку страховку, трансфер, прибирання та взагалі будь-який сервіс вам замислюватися не доведеться, якщо ви плануєте вкластися у суму, еквівалентну вартості туру в Єгипет. Про відсутність гарячої, а іноді й холодної води, тотального бруду на пляжах, нахабних таксистів і даішників Криму, навіть згадувати не хочеться. Якщо ж вам треба вкластися в сервіс, еквівалентний туру в Єгипет, то аналог хургадского готелю 3 * з харчуванням вийде в середньому 200 доларів на день.

При замовленні туру в Єгипет, навіть і по гарячій путівці і не замислюєшся про проблеми. Там сервіс і порядок. Якщо б кримчани задумалися і не були жадібними все було б по іншому.