Карта Львова. Оновлена: "

«…а знаєте, куме, як москалі нашого Генерала Чупринку називають — Чууубчік…»

(via @oksa_zavoyko)

На Яндекс.Картах суттєво оновився Львів. Уточнили назви багатьох вулиць і виправили адреси будинків, та й ззовні карта виглядає інакше.
Багато в чому карту Львова було допрацьовано завдяки нашим користувачам, які надсилали свої зауваження через спеціальну форму, писали в блогах і твітері. Вельми вдячні за це!


Нам періодично надходять приблизно такі закиди: «Я ще місяць тому написав на Яндекс, що у Львові немає вулиці Чубчика, а є вулиця Генерала Чупринки, проте й досі на мапі нічого не виправили :-(». Запевняємо: всі-всі ваші повідомлення про помилки не зостаються непоміченими.
Після заповнення форми «Сообщить об ошибке», ваше повідомлення потрапляє до автоматичної бази обліку помилок на картах. Далі інформація у структурованому вигляді переадресується нашим партнерам — постачальникам карт, аби при подальшому оновленні матеріалів вони врахували ваші зауваження.
Чим більше ми отримуємо від вас даних про помилки, тим точнішою врешті-решт буде карта вашого міста. Саме завдяки користувачам на карті Львова з’явилися правильні назви вулиць Генерала Чупринки, Гната Хоткевича, Героїв УПА та багатьох інших.
     chuprinki_new
До того ж, тепер вулиці на карті Львова можна шукати українською. Просто наберіть у пошуковому рядку на Яндекс.Картах назву вулиці українською. Наприклад, Вірменська, Огіркова чи Пожежників
.
armian    ogur    pozarn
Пошук на картах українською вже працює для 14 міст України: Дніпродзержинськ, Дніпропетровськ, Київ, Львів, Одеса, Полтава, Рівне, Севастополь, Сімферополь, Тернопіль, Хмельницький, Черкаси, Чернігів і Чернівці. Список міст постійно поповнюється.
Нагадаємо: на Яндекс.Карті Львова можна знайти не тільки потрібну адресу, але й здійснити віртуальну екскурсію містом за допомогою сервісу Фотографії. А якщо ви хочете розмістити подібну фотокарту на своєму сайті чи блозі, це просто зробити за допомогою інструменту API Яндекс.КартФотомапера.
Як завжди, чекаємо ваших відгуків!
Команда Яндекс.Карт
."