Найбільший скейт-парк Європи у Стокгольмі

На честь змагання професійних скейтерів з усього світу - Quicksilver Bowlriders в передмісті Стокгольма Хегдалені побудують найбільший скейт-парк в Європі. На будівництво виділено 3 мільйони євро. Будівництво скейт-парку на території в 7,5 000 квадратних метрів веде група ентузіастів за підтримки муніципалітету Стокгольма. Проект готує молодий і талановитий архітектор Стефан Хаузер.

На території парку буде розташовуватися кілька десятків зон різного рівня складності. У самому центрі парку буде розміщена головна спортивна площадка для великих змагань, з глядацькими трибунами, спеціальною трибуною для журі та ложею преси.

На території парку відкриють пункти швидкої медичної допомоги, прокату дощок і всього необхідного спорядження, а також поліцейську ділянку.

Поряд з входом до парку будуть побудовані магазини спорядження та аксесуарів провідних світових виробників. Також з парком буде відкрита велика автостоянка та збудовано кілька хостелів, фінансування яких беруть на себе численні спонсори.

Всі відвідувачі скейт-парку зможуть підкріпитися в кафе і ресторанах.