SPA-готель Grand Marine

У 15 км від центру Одеси в курортному селищі "Совіньйон" відкрився новий чотиризірковий SPA-готель "Grand Marine".

"Grand Marine" відрізняється від інших SPA-комплексів, тим що природні джерела є мінеральними водами, багатою кремнієм.

Мінеральні води використовуються для пиття і для всіх без винятку водних процедур - ванн, підводного душ-масажу. Критий 25-метровий басейн також наповнений мінеральною водою. Купання в ньому заспокоює нервову систему і зміцнює кістки.

У SPA-готелі Grand Marine є Центр естетичної і відновної медицини "Віртус", де разом з оздоровчо-косметичними процедурами можна пройти комплексне обстеження та, за необхідністю, стаціонарне лікування.

Тут можна пройти курс реабілітації після перенесених серцево-судинними захворювань. Для лікування алергічних захворювань, органів дихання застосовують новий метод очищення крові - плазмоферез.

Крім цього застосовують фітотерапію, сплеотерапію, пресотерапію і озонотерапію, що підвищує еластичність і тонус шкіри. Поліпшити роботу травної системи можна за допомогою гідроколонотерапії.

Основними напрямками Центру є кардіологія, пульмонологія, гастроентерологія, нефрологія, урологія, гінекологія, ендокринологія, дерматологія і косметологія.

Харчування в готелі організовано по системі шведського столу, можливе замовлення дієтичних страв.

Вартість проживання в покращеному стандартному номері становить 1100 грн., включаючи сніданок і вечеря, користування басейном, фітнес-залом, а також 3 медичні послуги.