Золотий берег Австралії

У реалізацію цього проекту планується вкласти близько $ 1 млрд. Термін здійснення проекту – 10 років.

У рамках проекту, який розташується на 500 гектарах території штату Квінсленд, планується побудувати близько 2,3 тисяч одиниць житла. Оголошення про початок будівництва зробила особисто прем’єр-міністр штату Анна Блай.

Перші об’єкти надійдуть на ринок вже цього року, обіцяє компанія Mirvac, яка є розробником цього проекту. Їх стартова ціна складе близько $ 500 тисяч. Особняки, які будуть розташовуватися неподалік від поля для гольфу, яке входить до складу проекту, оцінюються в більш ніж $ 1 млн.

Відзначимо, що найбільшими іноземними покупцями нерухомості на Золотому березі Австралії є китайці та росіяни. У 2009 році жителі Піднебесної придбали в цьому курортному регіоні будинки й квартири загальною вартістю $ 20,4 млн.
Однак нещодавно в Австралії було введено ряд обмежень для іноземних власників нерухомості, що мають тимчасову посвідку на проживання в країні. Після закінчення терміну дії тимчасової посвідки на проживання в країні, її власники повинні продати свою австралійську нерухомість.

Посилання: