Український Готичний Портал представляє найтемнішу, найзагадковішу і найжаданнішу подію грудня - готичний фестиваль "Enter THE Winter 2010", що відбудеться в місті Львові 11-го грудня.
Що: Goth-fest 'Enter THE Winter 2010' у Львові
Місце проведення: м.Львів, вул. Коновальця, 103 (концертний зал готелю 'Турист')
Дата проведення: 11 грудня 2010 р.
Вартість квитків: попередній продажі - 40 грн; в день фестивалю - 50 грн.
Бронювання квитків: (063) 8680727, (097) 5687215
Контакти: http://vkontakte.ru/club18032591
Участь у Goth-fest "Enter THE Winter 2010" приймуть наступні гурти:
'Холодне Сонце' (Київ-Тернопіль)
Український гурт, який грає готичний рок. Створений 2001 року. Разом з «Кому Вниз» представляв Україну на найбільшому в Європі готичному фестивалі Wave Gotik Treffen (травень 2007). Є автором головної теми стрічки "Ninjas vs Zombies", знятої американською компанією "Endlight Entertainment".
Цей гурт приніс з "української Трансільваніі" присмак того кохання, що несе ласкавий подих смерті та погляд очей, що проводжали сердце в останній танок душ.
'Фабула' (Херсон)
Доволі складна і важка музика, певна суміш ню-металу і елементів готики у поєднанні з мелодійним жіночим вокалом як магніт притягує до групи все нових і нових прихильників. У 2008 році "Фабула" виступає на одній сцені із групами PAIN та Within Temptation, отримує ротацію на BOUNCE.radio (С.Ш.А) та на Radio Krakow. На сьогоднішній день "Фабула" має кілька фан-клубів як в Україні, так і закордоном (зокрема, в Італії, Туреччині, Мексиці, Австралії).
Goth-fest "Enter THE Winter 2010" у Львові'Думки Подумки' (Львів)
Львівський гурт, який заснував новий стиль elegant-goth metal. Тяжкі рифи, таємничо-драйвовий вокал, неадекватні ходи в розвитку кожної з пісень заполонили серця багатьох фанатів у Львові та за його межами.
'Mysteria' (Київ)
Гурт "Mysterya" був заснований в 2006 році. Ідею своєї роботи самі музиканти характеризують як "Містерію творчості". Гурт Mysterya - це музиканти, що через роки творчої практики створили новий для України якісний продукт симфнічного металу. Поєднавши найкращі якості кожного з команди - це колектив однодумців, лицарі сцени, дружня артистична сім'я високого професійного та творчого рівня. Тут слухач зустріне поєднання краси симфонічної та силу тяжкої музики, з потужним поривом артистизму, метафоричності, новаторського стилю та кращих традицій в музиці. В репертуарі гурту різнопланові композиції , які відкривають весь спектр почуттів та емоцій. Кожен виступ - значна подія в житті прихильників гурту.
'Alte Eris' (Рівне)
'Anothers' (Інші) (Львів)
'Anima Legit' (Львів)