Наступний четвер – 13 січня – стане важким днем для меломанів, адже їм доведеться обирати між «Рок-колядою» та «Кава-blues». Втім, найспритніші можуть встигнути на обидва концерти.

«Рок-коляда» вже традиційно – третій рік – відбудеться в Хмільному домі Роберта Домса. Особливість цього концерту полягає у виконанні колядок – вони звучатимуть в несподіваній етно-роковій обробці. Колядуватимуть в рок-ритмі цього року будуть колядуватимуть львівські грузинки Тамара та Етері Ґорґішелі, гурт «Люди Добрі» із запальним сатиричним фольком. Хедлайнером «Рок-коляди» стане франківське рок-вар’яте «КораЛЛі».

Початок дійства о 20.00.

Адреса «Хмільного Дому Роберта Домса»: вул. Клепарівська, 18.

Шукайте квитки в актуальному українському магазині «Наш Формат» (вул. Староєврейська 28). Вартість квитків в попередньому продажі 50грн, на вході 60грн.

Другий концерт, що також відбудеться 13 січня, є так само традиційним для Львова – вже четвертий рік поспіль співак Павло Табаков готує різдвяні подарунки для своїз прихильників та поціновувачів гарної музики. Цьогорічний подарунок має таємничо-запашну назву «Кава-blues».

Його презентація відбудеться за участі гурту Orchestra Vito у Львівській філармонії. 13 січня музиканти дадуть одразу два концерти: о 17.40 та 20.00. «Це буде незабутній коктейль із джазу, блюзу та різдвяної музики», – обіцяє слухачам Павло Табаков. Спеціальним гостем концертів стане співачка Олена Корнєєва.

Адреса Львівської філармонії: вул. Чайковського, 7.

Квитки запитуйте в касах філармонії.

Lady Kava